Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2012, 19:07
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jakie wyniki? Jedynie z przejścia Liteksu można być dumnym, a reszta jest konsekwencją odpuszczania LE przez zespoły z lepszych ligi. Jeśli ta drużyna byłaby w rzeczywistości taka świetna, to byśmy wyraźnie prowadzili w lidze. Jeśli Śląsk oparty na Polakach zdobędzie mistrzostwo, a nie Wisła oparta na obcokrajowcach, to jestem ciekaw Twojej opinii. Miejsce na koniec tego sezonu będzie kolejną oceną transferów Valckxa. Liga jest najważniejsza, a puchary mogą tylko miłą niespodzianką, a nie na odwrót. Co do Polaków, to mimo wszystko plusów było więcej. Ja ludziom pokroju Valckxa dawno przestałem ufać, bo są ku temu realne podstawy.
To jaka jest różnica między potencjałem Wisły, a Sląska mogliśmy doskonale zobaczyć w meczu pomiędzy obiema drużynami gdzie zawodnicy z Wrocławia kopali się po czole i wywracali po podaniach Ilieva jak dzieci. Gdyby wzorem Wisły Sląskowi doszły takie apekty jak porażka w eliminacjach CL, liga europejska, kontuzja Sebka Mili to szukałbyś ich w dolnej części tabeli. Kontrakt z Valcxem trzeba przedłużyć... w normalnych klubach dyrektorzy sportowi pracują po kilka ładnych lat... przy tym nie wywala się ich jak umoczą trochę gotówki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.02.2012 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując