Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2012, 14:58
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Jesli to co napisales jest prawda to jestesmy w glebokiej dupie - kibice juz rzadza i to nietylko tansferami ale jak widzimy ustawiaja sklad. Mimo wszystko nie wierze w to zeby Moskal byl na tyle ograniczony.

Moskal ma dokladnie ta sama druzyne ktora grala w poprzedniej rundzie zna kazdego gracza na wylot, nie musi wprowadzac nowych elementow do skladu itp. Stale fragmenty (obrona, atak), odbudowac forme (np Kirm) oszczednie szafowac silami zawodnikow to co Moskal musi robic i nic ponad to, mam nadzieje ze to zadanie go nie przerosnie.
Dla porowania jesli Moskal objalby Wisle ostatniej zimy nie dawalbym mu najmniejszych szans, w obecnej sytuacji jesli ma pojecie o tym co robi powinno mu sie udac.
Ty no nie bierz wszystkiego tak dosłownie :

Ja dzięki tej grze druzyny B zdałem sobie sprawę jak jest róznica miedzy Lameyem a Jovanovicem, Bunoza i Chavezem a np. Czekaj, Jovanicem a Pareiko czy Jirsakiem a Nunezem.
I nie bede pisał w trakcie rundy ze "dlaczego nie gra Chavez" bo ja juz wiem dlaczego.

Tak Moskal ma tą sama druzyne, tą samą którą My co tydzien inaczej ustawialiśmy i narzekaliśmy że źle gra bo zły skład.
Uważasz ze zna Szewczyka na wylot ? Nie sądze.

No ale ja odniosłem sie do poprzednich postów ktore szly w kierunku tego że Moskal źle zrobił wystawijąc team B. A ty od razu racjonalizujesz ze Moskalowi kibice wystawili skład i że kibice rządzą transferami.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując