KLEPARZ napisał(a):

|
W bwinie mam limit na wygraną.
|
A dla mnie Unibet, Betfair i Centerbet zablokowali konta bo za dużo się wypłacało. To było w czasach kiedy Ci bukmacherzy dopiero wprowadzali zakłady live Nie licząc Unibetu bo tam zarabiałem na ich sławetnym cash in) i nie wszystko mieli dopracowane (oj było pole do popisu jak się oglądało transmisję włoskiej ligi na Sportitalia czy LM na niemieckim Premiere traderzy tychże buków chyba na polskim C+ ogladali i bywało tak, że miałem transmisję o 4-6 sekund szybszą niż oni- a ja już wiedziałem co z tym zrobić

)
P.S. Nawet dzisiaj warto zaopatrzyć się w porządną antenę satelitarną dekoder, oczywiście uprzednio wcześniej przeprogramowany

(polecam FERGUSONY)
KLEPARZ napisał(a):

|
W Bahu gram od 2008 roku i jestem w 213 która sie ostała w konkursie.
|
Podobnie jak ja i jeszcze jeden użytkownik forum o którym mi wiadomo a może i więcej
Teraz o tym jak można zarabiać na funkcji Cash -In (można wypłacić stawkę lub jej wielokrotność albo tez to co z niej zostało

jeszcze w trakcie trwania zdarzenia na, które postawiło sie zakład). Rzecz dotyczy kobiecej siatkówki a mianowicie: Załóżmy, że jakaś drużyna (najlepiej faworyt) przegrywała w danym secie np. 10-15 (jak wiadomo w kobiecej siatkówce to żadna przewaga) wtedy bukmacher za wygranie przez nią seta płacił np. 4 zł, wtedy wkraczałem ja i grałem np. za 500 zł co dawało 2000 tyś. wygranej. I przewaznie jest tak, ze sie trafia przestój, prowadzący zespół troche odpuszcza i robi sie np. 13-15 wtedy bukmacher proponuje mi do wypłaty 800 zł, czyli 3 stówki czystego zysku z czego korzystam (nie warto czekać do końca seta bo rubel w garści niz dolar na dachu). Oczywiście czasami faworyt dalej odjeżdża wtedy reagowałem w miarę szybko i ratujemy to co zostało z naszej stawki np. 300 zł (ale warto podjąć ryzyko, sprawdziłem). Grałem tak w Unibecie ale niestety po dwóch miesiącach zaczęli zawieszać zakłady na seta w wygodnym dla siebie momencie i przepadała możliwość wypłaty jakiejkolwiek kwoty przed zakończeniem tego seta (to się nie opłacało gdyż niczym nie różniło się od każdego innego zakładu live). Piszę o tym bo może ktoś zna jakiegoś innego bukmachera (zagranicznego, bez polskiego oddziału), który również oferuje Cash - in? Bo ja już przestałem śledzić te wszystkie strony bukmacherskie, które wyrastają jak grzyby po deszczu.
Obecnie wystarczają mi rzuty rożne w bet365. Mniejsze stawki i stres
Zarobić da się tylko wtedy gdy ma się jakiś sposób, system. Puszczanie pojedynczych bądź akumulowanych zakładów typu 1, X, 2 moim zdaniem mija się z celem gdyż wtedy zdecydowana większość zakładów jest przegrana (chyba, że jest się "Tedem" Dąbrowskim

Ciekawe czemu przestał chwalić się kuponami?

). No chyba, że traktujemy to jako rozrywkę i nie szalejemy ze stawkami
P.S. Bawię się zakładami już 10 lat ale za rosyjski hokej się jeszcze nie brałem
EDIT: Szprotson, Unibet ma świetne statystyki (passa, under/over, head to head):
http://www.stats.betradar.com/statis...2/?language=en
Wybierasz ligę i masz wszystko jak na tacy.