Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2012, 21:19
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Przebili się bo dostawali szansę do gry. Proszę bardzo przykładowo Patryk Małecki, w swoim pierwszym sezonie gry w Wiśle dostał kilka szans na pokazanie się: (PUEFA nie liczę bo am wszedł w 90 minucie)

Puchar Ekstraklasy:
90 minut Zagłębie Lubin
90 minut Odra Wodzisław
23 minuty Zagłębie Lubin
54 minuty Górnik Zabrze
71 minuty Lech Poznań
45 minut Lech Poznań

Ekstraklasa:

29 minut - Górnik Zabrze
30 minut - Cracovia
30 minut Groclin
18 minut - ŁKS

I to jest szansa i dlatego się przebił, wykorzystał moment. Ale dostał ich więc niż jeden mecz, zagrał więcej niż 45 minut w sezonie.
Sorry, ale to jest rozumowanie totalnie z dupy strony. Twierdzisz, że Małecki się przebił, bo dostawał szanse, a ja twierdze, że dostawał szanse, bo ją wywalczył dobrą grą i postawą na treningach.
Myślisz, że Małecki grał bo co...? Bo go wylosowali a innych nie? Bo komuś posmarował, żeby mu dać szanse?

Przecież właśnie Małecki jest przykładem, że jak jesteś dobry to w Wiśle dadzą Ci szanse, ale jak jesteś słaby to nikt cię holować nie będzie.

Przestańcie odwracać kota ogonem - pozostali gracze nie dlatego byli słabi że nie dostawali szansy, tylko nie dostawali szansy bo byli słabi. Co pokazuja w innych klubach.

Cytat:
Po takim czasie można zawodnika ocenić, czy on jest przydatny do zespołu czy też nie.
Ooooo....właśnie! I to jest zdanie pokazujące całą paranoje myślenia kibica! kto może właściwie ocenić zawodnika po takim czasie i po tych występach? Oczywiście KIBIC! Całe to pier.dolenie o dawaniu szansy to poprostu wołanie "Pokażcie go mnie, ja ocenie czy się nadaje czy nie"! Nie ważne, że faceta trenerzy oglądają dwa razy dziennie, widzą, że jest wolny, że słabo drybluje, że słabo strzela....nie ważne! Ważne żeby KIBIC zobaczył! A że kibic nie chodzi na treningi, więc musi zobaczyć co najmniej 10 razy w meczu żeby ocenić i łaskawie zaakceptować decyzje trenerów. I to jest właśnie to "dawanie szansy".
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując