Cytat:
|
kolejna woda z mózgu dzieciakom. Po co mylisz średnie wynagrodzenie z pensją minimalną? Napisałem wyraźnie, 4% zarabia minimalną, czyli 1500 zl brutto. 650k na 16 mln pracujących.
|
Nie chce sie wypowiadac na temat danych statystycznych bo ich nie znam i nie mam ochoty sie z nimi zapoznawac. Ale jakby nie bylo dane swoje a zycie swoje i wode z mozgu to robisz ludziom Ty. Moze w duzych osrodkach praca jest i to lepiej platna ale w mniejszych miastach a tym bardziej na wsiach pracy nie ma/sa nieskie pensje/jest praca, ktora godzi godnosc czlowieka. Takze odloz statystyki, popytaj sie ludzi jak zyja, jak musza pracowac bo obecnie wiekszosc z nas to "smieci", ktorzy sa traktowani jak niewolnicy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.