Cytat:
|
Może czas by w końcu wszyscy zdali sobie sprawę, że nasi juniorzy to nie są talenty pierwszej, drugiej, ani nawet trzeciej wody.
|
Otóż Nasi juniorzy starsi zajmują 1 miejsce w MLJ
Po 15 spotkaniach mają ...43 punkty. Czyli 14 zwycięstw i remis.
Bilans bramkowy 58-6
Bez kitu. Trzecia woda.
Juniorzy młodsi
1 plac 10-2-1 32 punkty.
a teraz do rzeczy. Ja pisałem o sytuacji w kraju, WISŁAZWE pisał o szansie Czekaja. Nikt nie pisał by każdy z gnojków dostał szansę, tak jak ty sugerujesz.
Ale z tekstu który ty napisałes:"
Cytat:
|
To nie jest tak, że nasi juniorzy w ogóle nie dostają szans - przecież kilku było wypożyczanych i który z nich cokolwiek tam pokazywał? "
|
Który to z naszych JUNIORÓW był wypożyczany i co tam pokazywał.
Wymień piłkarzy z juniorów a nie z Młodej Ekstraklasy.
Oldpara : SMS Kraków to też druzyna z ktorej najzdolniejszych wyciągnięto ?
W sumie własnie w takiej lidze grał Świerczok, Klich czy Pazdan.
Ale i tak nie zrouzmiałeś mnie. W Anglii mozesz zadebiutować mając 16 lat u nas majac 16 lat grasz w juniorach.
nie wiem co mozna porównac patrząć na Borysiuka. Ma ile ? 100 spotkań w Ekstraklasie a Brud ma 4.
Oczywiście nie ma znaczenia to ze jeden zadebiutował dostająć kredyt zaufania mając 16 lat a drugi od biedy wszedł na plac w wieku 23 lat ?
No ale tak, ich się wpuszcza zeby zamknąć usta niektórym jak to mówisz. Okej masz racje. Szczególnie w sytuacji ze na plac wchodzi Branco a Burliga siedzi.
Dlaczego Lewandowski nie poszedł do Wisły tylko do Lecha? Bo wiedział ze w Lechu bedzie grał a u nas bedzie siedział na ławie.