Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2012, 14:13
palikot
Cytat:
w Londynie nie zagrali: Melikson, Iliev, Sobolewski, Jovanović, Małecki, Chavez, Jirsak w tym Diaz na stoperze i Brud w środku
Jirsak to nie nasz podstawowy gracz. Jovanovic wtedy wiecej siedzial niz gral (zreszta w tym meczu byl... ale ne lawce). Iliev byl zdrowy i zagral ok. 30 min. Jako ze ten gracz rzadko kiedy gra pelne 90 min, to raczej nie mozna uznac ze to byla olewka ze strony trenera (co najwyzej blad). Czyli tylko nie moglismy wystawic Meliksona, Sobolewskiego, Maleckiego i Chaveza... Nie moglo zagrac wiec 4 zawodnikow. Ale czy to cos zmienia? Co najwyzej kadre mamy za malo jakosciowa i tyle...

Cytat:
Ja mówiłem, ze przez 5 meczy w LE musieliśmy radzić sobie bez albo najlepszych piłkarzy w ofensywie, albo w defensywie na zmiane.
Problemy kadrowe to nie to samo co olewka i dobrowolne wystawianie rezerwowego skladu...

Cytat:
Twente w Krakowie zagrało rezerwą ale linii obrony..
No wlasnie. Myslisz ze ich podstawowy bramkarz wpuscilby takiego farfocla jak ten strzal Garguly w sam srodek? A widziales drugiego gola. Forfocel obroncy podobny do tego co... sprezentowal Chavez/Jaliens w Holandii.

Cytat:
Uważam, że jeśli prawie rezerwy potrafiły zawalczyć z Fulham na wyjeździe, to pierwszy skład mógł się pokusić nawet o jakiś remis.
Miedzy "zawalczeniem" a "walczeniem" jest pewna roznica. W pierwszym meczu z Odense Wisla z Meliksonem i Maleckim tez "zawalczyla" i... skonczylo sie 1:3... By walczyc o remis z powaznie grajacymi zespolami klasy Fulham czy Twente to my musimy, ale... wymienic obrone

To na tyle z mojej strony Ja naprawde ciesze sie z tego sukcesu jakim jest niewatpliwie awans do 1/32 LE, ale... jest on bardzo na wyrost. Ponad stan.
Odpowiedz cytując