Wyświetl pojedynczy post
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2012, 11:54
Ja tak troszkę z innej beczki, ale coś ciekawego. Właśnie zajrzałem sobie na pierwszą strone tego tematu, drugą i trzecią też. Jeśli ktoś jest ciekaw jak działa w Polsce manipulacja mediów, niech sobie spojrzy. Wielu chłopaków na forum jak pelikany łykało wszystko co mówiono wówczas w TV. Niedorzeczności , które nie zostały NALEŻYCIE sprostowane i nigdy za nie nie PRZEPROSZONO. 4 lądowania, brak znajomości angielskiego," jak nie wyląduje to nas zabije" i tak dalej. W Polsce nieważne czy mówi się prawdę, ważne aby sie mówiło. Ludziom zapadły w pamięć wszelkie plotki na temat Kaczyńskich, wszelkie spekulacje na temat katastrofy. Nieistotne ,że to brednie i po pewnym czasie po cichu się powie ,że to jednak nie prawda- ważne aby był szok,czerwony pasek z wiadomościami, aby zapadło głęboko w psychice - kto jest zły. A ,że potem okaże się ,że to bzdura? Pff...
Ile śmiechu teraz wywołuje u mnie tekst w stylu "Jak dowiedziało sie TVN24" , " Nieoficjalnie nam wiadomo "
," Jak ustalił nasz reporter" - czyli mówiąc wprost - pospekulujemy ,a później się sprostuje.

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując