Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2012, 00:52
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ok, nie martw się - takich komentarzy nie będzie. Od razu takie bzdurne posty będą wycinane, a użytkownicy karani banami za trollowanie.

Najwyższa pora wziąć się za poziom politycznego, bo to przechodzi ludzkie pojęcie.
Biorąc pod uwagę kontekst to wygląda na to że to "branie się za poziom politycznego" będzie w swojej istocie zbliżone do "podnoszenia poziomu TVP" przez obecną ekipę.
Jak widzę moje apele spotkały się z reakcją odwrotną do zamierzonej. Dlatego tym razem pozwolę sobie zwrócić się z prośbą do instancji wyższej (adminów jak rozumiem) z prośbą o ponowne zastanowienie sie, czy kolega flamengista w obecnym stanie ducha (patrz zacytowany przeze mnie post autorstwa moderatora, skrzętnie przez niego skasowany chwilę później) nadaje się do pełnienia funkcji moderatora tego forum (a szczegolnie tematu politycznego).
Będąc dość częstym użytkownikiem akurat tego tematu muszę przyznać że nie zauważyłem aby ilość "bzdurnych postów" tudzież "trollowania" w tym temacie była większa niż w innych. Mam wrażenie że użytkownicy udzielający się akurat tam z dużą dozą rozczarowania i zdziwienia przyjmą fakt że to kolega flamengista (który ma wśród nich raczej opinię bufona i pozera) miałby decydować o tym co jest bzdurne a co nie. Z równym powodzeniem można by zaprosić do moderowania Jacka Żakowskiego albo Tomasza Lisa.
Jeśli już faktycznie zakłada się dokładniejsze moderowanie tematu politycznego (co być może ma sens) to sugerowałbym aby to zadanie powierzyć raczej kolegom: FraMat albo Wisłazwe. Mam wrażenie że cieszą się oni wśród użytkowników znacznie większym uznaniem niż kolega flamengista.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 02.02.2012 o godz. 01:42.
Odpowiedz cytując