Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2012, 23:35
@ UP

Ależ skąd! Przecież mamy szeroka kadrę i dwie równorzędne jedenastki!
Oczywiście ironia... Zgadzam się z Tobą w 100%. 2-3 kontuzje kluczowych graczy i bijemy się o środek tabeli.

Pod koniec pierwszej połowy prawie zasnąłem. Jakbym wiedział, że nasi będą grać takie zawody, to przełączyłbym na szachy heh

Poruszali się na tym boisku jak muchy w smole. Jak zobaczyłem biegnącego Bitona to od razu przypomniały mi się kreskówki za młodych lat. Cały zespół - zero kreatywności, odwagi, precyzji. Nic kompletnie nie pokazali. jakby wcale nie walczyli o pierwszy skład. Szewczyk się starał, ale jego nawet w (z całym szacunkiem) Polonii Bytom nie widzę.
Brud, Szewczyk, Chavez, Paljic, Jirsak i Bunoza - oni najbardziej winni. Katastrofa...

Wszedł Nunez i od razu środek zaczął funkcjonować. Melikson, Iliew wiadomo - niezastąpieni.

Moja jedenastka na superpuchar:
Pareiko
Jovanovic - Jaliens - Czekaj - Diaz
Wilk - Nunez
Iliew - Melikson - Małecki
Genkow/Biton

Jak na razie Genkow bardziej na plus za pracowitość, ale jakim zawodnikiem jest Biton każdy wie, dlatego tutaj miałbym jedyny dylemat.

Kluczowi rezerwowi to: Garguła, Kirm, Genkow/Biton i mimo wszystko Bunoza. Reszta się nie nadaje do tej drużyny! No może z Chaveza jakiś pożytek może być, ale z taka formą to jak na razie MESA.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 01.02.2012 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując