flamengista napisał(a):

|
[...]Cały problem zaczął się od tego, że niektórzy starsi stażem forumowicze uważają, że z tego właśnie stażu na tym forum więcej im wolno. No i jak Jędrek dostał karteczkę za wyzywanie od debili, to skoczyło ciśnienie. Sam zaczął awanturę w tym wątku, no i doczekał się riposty. W ramach regulaminu: przecież ja nie wypisuję żadnych inwektyw, on sam je dostarczył.[...]
|
Cóż widząc jak wycinasz niewygodną dla siebie polemikę miałem się już nie wypowiadać w tym temacie, ale czuję się niejako "wywołany do tablicy". Otóż osobnik którego poziom wypowiedzi opisałem zgodnie z rzeczywistością raczył był rzucić oszczerstwem wobec Osoby już nie żyjącej nie mogącej się bronić. Wcześniej i później rozmywał temat i trollował bez jakichkolwiek konsekwencji. Jedyną formą reakcji jaką przedsięwziąłeś było wycięcie mojego posta z jednoczesnym udzieleniem mi ostrzeżenia, pozostawiając zarazem post z oszczerstwem zamieszczonym przez rzeczonego AS82.
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=8279&page=508
post nr 15228
Dalej mr "elegancji" zarzucasz mi brak kultury osobistej itp. powołując się na... literówkę, którą rzeczywiście przytrafiło mi się popełnić za co zresztą przeprosiłem (pomimo wrodzonego chamstwa

). Odpowiedzią było przycięcie mojej wypowiedzi, tak by zmienić jej kontekst by pasowała do Twojej tezy... metoda niczym z Radia Erewań, a raczej żałosny poziom przedszkola. Moją odpowiedź rzecz jasna wyciąłeś. Pomimo tego, że ani nie było tam żadnych obraźliwych (niezależnie czy prawdziwych czy nie) stwierdzeń.
flamengista napisał(a):

|
[...]Otóż piszę: nie ma równych i równiejszych. Regulamin dotyczy zarówno dzieci neostrady, jak i starych kibiców. A jak się komuś nie podoba, niech pisze odwołanie do Rava. Jak ktoś twierdzi, że ja lub inny moderator łamią regulamin - podobnie.[...]
|
Otóż właśnie mylisz się, gdybyś traktował równomiernie wszystkich użytkowników typ o którym wspomniałem miałby już dawno dożywotniego bana za recydywę, dublowanie konta, rozmywanie, trollowanie, oszczerstwa itp. itd. do wyboru do koloru. A ja mógłbym się wówczas powstrzymać od stwierdzenia faktu, iż jest debilem.
Edit. Jak już wspomniałem wszelka polemika z Tobą mija się z celem. Piszesz o czytaniu netykiety kiedy sam z nią jesteś mocno na bakier o czym wyżej już pisałem. Poza tym jak już wspomniałem nie przekręcanie nicka, tym bardziej obraźliwe a zwykła
literówka. Ale cóż można oczekiwać od kogoś dla kogo słowo "człowiek" jest "niestosowne".
Edit2 Gdybyś nie wycinał mojego posta to byś się dowiedział o co chodzi. AS82 zarzucił śp. Gosiewskiemu coś co zrobił ktoś inny (dokładnie poseł Karski). Zresztą akurat to nie jedyne oszczerstwo ze strony tego typka wobec tegoż nie żyjącego posła. Co zaś do trollowania i rozmywania... jak już pisałem wcześniej i później - ilość postów nie na temat i trollujących nieograniczona, ale cóż jak nie chce się dostrzec, to można ślepego udawać.