Wyświetl pojedynczy post
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2012, 18:44
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. Srutu-tutu, nie mam czasu i ochoty. Twoje wątpliwości mało mnie obchodzą, choć umówmy się - to co piszesz, jest subtelniejszą formą chamstwa prezentowanego przez poprzednika. [koniec prywaty]

Cały problem zaczął się od tego, że niektórzy starsi stażem forumowicze uważają, że z tego właśnie stażu na tym forum więcej im wolno. No i jak Jędrek dostał karteczkę za wyzywanie od debili, to skoczyło ciśnienie. Sam zaczął awanturę w tym wątku, no i doczekał się riposty. W ramach regulaminu: przecież ja nie wypisuję żadnych inwektyw, on sam je dostarczył.

Otóż piszę: nie ma równych i równiejszych. Regulamin dotyczy zarówno dzieci neostrady, jak i starych kibiców. A jak się komuś nie podoba, niech pisze odwołanie do Rava. Jak ktoś twierdzi, że ja lub inny moderator łamią regulamin - podobnie.

A moderator nie jest od lubienia/nielubienia, tylko od sprzątania.
No ja właśnie podsumowałem Twoje "sprzątanie" bo dałeś mi (a jak nie Ty to i tak Twoja wina) bana za to że przed świetami afiszowałem się ze swoją nienawiścią..ani nikomu nie ubliżałem a na-pewno nie żadnemu forumowiczowi.To co mam udawać grzecznego żeby Ci nie podpaść ? Mogę sobie być Adolfem Hitlerem i wyrażać swoje poglądy dopóki nikomu nie ubliżam ani nie łamie regulaminu który i tak jest złamany punktem 23 ,ale Ty tego nie pojmujesz że ludzie sie od siebie różnią dlatego sie nie nadajesz, nikt Cie tu nie lubi ale to nie powód żeby bany rozdawać i karteczki jakieś śmieszne
Odpowiedz cytując