Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2012, 18:32
flamengista zlituj, wyobrazasz sobie zeby dowolny polityk, dyrektor czy np. (jesli chcesz funkcje sprawowana bez wynagrodzenia) Ochojska lub Owsiak na krytyke odpowiadaja "tak? to prosze, pan od teraz robisz a ja sobie popatrze jak taki jestes madry". to zadna argumentacja.
jest krytyka, widocznie cos w tym musi byc i przyjmij ja do wiadomosci. kazdy byl krytykowany, ja rowniez i pewne swoje postawy zmienilem, przynajmniej sprobowalem. no chyba ze prezentujesz postawe "wszyscy musza sie mylic bo przeciez chce dobrze". moze i chcesz, tylko ze inaczej to dobro rozumiesz. ze nie czujesz klimatow kibicowskich to jest dla wszystkich oczywiste, przypuszczam ze wlacznie z toba samym. wyobrazasz sobie na forum o samochodach w roli moda goscia ktory zna sie tylko na karoseriach a nie ma zbytniego pojecia o silnikach czy tez rajdach samochodowych?
po prostu, moderuj tematy o wynikach meczow, o transferach itp. w kibicowskie nie wnikaj z pozytkiem dla wszystkich.

mowisz ze nie ma rownych i rowniejszych. a wlasnie myk polega na tym ze wsrod kibicow niektorym wolno wiecej niz innym. porownalbym to do relacji w wojsku gdzie starsi stazem i wyzsi ranga moga wiecej niz niekumate koty. z uwagi na doswiadczenie, na staż, na wiedze, na znajomosc panujacych w srodowisku regul i wiele innych. powinienes tez to w koncu pojac.
general nazywajacy kaprala debilem to nie to samo co kapral wyzywajacy geberala.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 31.01.2012 o godz. 18:35.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując