Wyświetl pojedynczy post
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2012, 14:37
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
zaden z obecnych pilkarzy nie zasluguje na miare legendy...nawet Sobol, bo legenda to cos lub ktos absolutnie unikatowego i niepowtarzalnego...z ery Cupiała tylko duet Franskowski-Zurawski zasluguje na takie miano..myślącemu nie muszę tłumaczyć dlaczego...ja Wilkiem jestem zachwycony...jako polaczenie pilkarza i osobosci ma potencjal aby cos osiagnac, to polaczenie inteligencji z tym co chlopaki mają między nogami...między nowym a starym Wilk daje mozliwosc wiary w to co uosabia Wisłe romantyczną z kapitalistyczną...to ze ktos nie biegal po wiślackich podworkach nie znaczy ze nie ma serca w kolorach Bialej Gwiazdy...dla mnie najbardziej wartosciowy pilkarz pod wzgledem mentalnym....liczę na jego rozwój i dobrą kariere...
yyy... No właśnie. Coś więcej. Czy Reyman jest legendą bo nastrzelał dużo bramek? Nie.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując