Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2012, 22:48
pysio napisał(a):Wyświetl post
Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet..

zdjęcie: http://imageshack.us/f/195/samolotl.png/

Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku.
pysio napisał(a):Wyświetl post
Większość tutaj z ekspertów pewnie nawet nie ukończyło żadnych zaocznych studiów, a filozofują i się wymądrzają, jakby co najmniej profesorami byli...
Ja po prostu się z Was śmieję w znany dobrze wszystkim sposób. Inteligentny człowiek, a za takiego się uważam, nie dyskutuje merytorycznie z osobami, które i tak nigdy by nie zmienili zdania niezależnie od argumentów jakie bym przedstawił..."

Człowieku, ośmieszasz siebie i całą resztę lemingów z sekty pancernej brzozy.Skrzydło o długości 50 m? Obcięte do 7 m ? Skąd takie brednie? Zawsze mi się wydawało, że całkowita rozpiętość Tu154 to ok 38 m. a urwana część to 6 m, więc utrata skrzydła nastapiła do ok. 12 - 13 m od kadłuba. Jako że napisałeś, że w odróżnieniu od wszystkich tu obecnych udało Ci się skończyć studia i uważasz się za inteligentnego człowieka, to chciałbym Ci zadać jedno zasadnicze pytanie.Czy te studiowanie to była Wyższa Szkoła Marksizmu i Leninizmu czy też Wyższa Szkoła Grzebania w D..., skoro nie jesteś w stanie ogarnąć najprostszych obliczeń i zrobić naprostszego rysunku .

PS. Jako że przedstawiłeś już próbkę swoich umiejętności analityczno - rysunkowych, ciekawy jestem jak inteligentny człowiek po studiach taki jak Ty zaprezentuje symulację tego obrotu
Odpowiedz cytując