Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2012, 12:05
Jestem optymistycznie nastawiony do tego co zobaczyłem mimo klasy i poziomu przygotowań przeciwnika.
Chłopaki grali w piłkę nie było kopania się po czole.
Widać, że zaczynają się już lepiej rozumieć na boisku, chociażby prosty przykład Biton wie, że Mały robi często zamach i wie jak ustawić się pod jego wrzutkę.

Taka uwaga do Michała Czekaja który zasadniczo miał klika dobrych interwencji, chciałbym aby właśnie w takich meczach Czekaj podejmował większe ryzyko przy wyprowadzaniu piłki, to jest tylko sparing dzięki któremu można poćwiczyć pewne zagrania bez konsekwencji.

Oglądając Bunoze czasami mam wrażenie że coś w nim jednak jest i te 400 k euro to jednak nie pieniądze wyrzucone w błoto.

Szkoda że ten krzyżak Maora nie był tak precyzyjny jak ten który zaprezentował w Izarelu bo mógłby na YT znowu błysnąć
http://www.youtube.com/watch?v=ALXpd-WCEZU

Dobrze grał również Wilk z Nunezem w środkowej strefie, obawiam się jedynie że przy absencji jednego z nich nasz środek pla nie będzie tak mocny. Szczególnie Nunez dobrze rozciągał grę jak Mauro za starych czasów. IDEALNE jego podanie sprawiło że Maor po drugiej stronie boiska miał więcej czasu i mógł zdobyć gola.

Mam nadzieję że Małecki w końcu wyczuję ten moment w którym ma holować piłkę a w którym ja oddac bo jak zwykle przesadza.
Mimo braku skuteczności Kirm wygląda już lepiej od strony fizycznej.

W transmisji padło stwierdzenie że nasi piłkarze zaczęli więcej czasu spędzać na siłce, miałem takie wrażenie że to było widać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.01.2012 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując