Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2012, 20:02
Mam jeszcze jedną taką małą uwagę odnośnie tego meczu : na przykładzie Czekaja było wyraźnie dzisiaj widać ,że z lewej strony środka obrony korzystniej jest jednak wystawiać lewonożnego zawodnika a jeśli nie to przynajmniej zawodnika potrafiącego grać tą nogą i nie bojącego się jej używać . Głównie chodzi mi o wyprowadzanie piłki i rozgrywanie od tyłu ale nie tylko . Kto się zna ten wie o co mi chodzi ale nie zrozumcie mnie źle , ja nie krytykuję Michała za ten występ żeby była jasność .

grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem to szwedzi byli słabi.. w transmisji mówili że oni dopiero zaczęli przygotowania - myślę że miało to jakieś znaczenie.
Nie wiem czy problemem nie będzie to ,że praktycznie wszystkie drużyny z którymi zagramy w Portugalii dopiero zaczynają przygotowania i nie są jeszcze w zadowalającej formie ( może poza drużyną w finale jeśli awansujemy) a biorąc pod uwagę to, że Superpuchar może być odwołany to może się okazać że przed arcyważnymi meczami ze Standardem nie będziemy mieli żadnego lepszego przetarcia w postaci meczu z bardziej wymagającym rywalem i w efekcie z meczów ze Skandynawami którzy dopiero co rozpoczęli treningi wyjdziemy na Belgów którzy są w trakcie rozgrywek ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.01.2012 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując