Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2012, 14:10
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Profesja - prawdziwa, lub urojona - użytkowników forum powinna być ich prywatną sprawą. A za zaśmiecanie wątku obaj powinniście dostać ostrzeżenie.

"Człowieku" - najpierw naucz się pisać poprawnie czyjś nick, jeśli chcesz dostać odpowiedź. Tyle wymaga min. kultury osobistej. BTW: nie widzisz niestosowności używania tego określenia na naszym forum? Z niczym ci się nie kojarzy?

W sprawie formalnej - puściły ci nerwy i nazwałeś użytkownika "debilem". Sprawa ewidentna. Jak ci ktoś nie odpowiada, to daj opcję ignoruj. Ja niestety nie mam takiego luksusu i muszę wszystkich widzieć.
Najwidoczniej jest ze mnie kawał chama i prostaka bowiem... popełniłem literówkę wpisując Twój nick. Przepraszam, ale nie musisz się z tego powodu nabzdyczać jak indyk przed 4 lipca.

Opcja ignoruj też jest ch... warta jeżeli użytkownicy, których nie mam na liście ignorowanych wciąż typa cytują. Poza tym odkąd pisanie prawdy jest obraźliwe? Z tego co pamiętam kiedy czytałem regulamin, karane być powinno także rozmywanie i trollowanie już nie wspominając o dublowaniu konta.
Jeśli o mnie chodzi to zamiast mi grozić, daj mi po prostu bana jeśli podpadam pod któryś z paragrafów regulaminu, a groźby racz zachować dla młodszych użytkowników.
Odpowiedz cytując