Wyświetl pojedynczy post
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2012, 13:14
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
A co mnie obchodzi nadrzędny cel firmy Oknoplast Dla mnie ważnym jest to że pomimo że ich korzenie i główny biznes jest tutaj to chłopaki postanowili wydawać swoje pieniądze na Inter.
A jeśli chodzi o inwestycje marketingowe to kolego Bobek masz chyba dość kiepską wiedzę. Najważniejszą inwestycją marketingową jest podtrzymanie wartości istniejącej marki. Wydatki na pozyskanie nowych klientów są do tego dodatkiem. A jak widać panowie z Oknoplastu postanowili na Kraków się wypiąć. I mam nadzieję że krakowianie zrewanżują się im pięknym za nadobne. Byc może wtedy zastanowią się ile wydać na rynku lokalnym zanim pomyśli się o marketing w Mediolanie.

Myślę, że firma Oknoplast tak samo może powiedzieć o Twoich celach / poglądach. Jest wolny rynek i każde przedsiębiorstwo może swoje pieniądze wydawać tak chce - choć widzę, że niektórym to przeszkadza (wiadomo, trzeba zamknąć polską gospodarkę na wszelkie kontakty zagraniczne i budować potęgę POLSKIEJ gospodarki ku chwale naszego wspaniałego, wyjątkowego NARODU). Czytałem ostatnio, że dla Oknoplastu Włochy to potężny rynek, generujący bardzo duże przychody i w takim kontekście taki ruch marketingowy jest w pełni zrozumiały.

Uprzedzając ew. Twoją odpowiedź nie jestem pracownikiem tej firmy i nie mam z nią nic wspólnego.
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 28.01.2012 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując