Temat: Nie dla ACTA
Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2012, 21:43
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
OTO CZĄSTKOWY WYKAZ JAKICH SPRAW UJAWNIANYCH BĘDĄ DOTYCZYŁY DOKUMENTY POZYSKANE !!!

Cały tekst znalazłem tu (poniżej filmików i deklaracji):
http://miziaforum.wordpress.com/2012...rzebujemy-cie/

Cały, długi taśmociąg "osiągnięć", przekrętów i działań, za które należałoby postawić przed trybunał (tylko kogo?). Wszystko ładnie zamieciono pod dywan. Prawdopodobnie gdyby nie hakerzy, o wielu z tych działań społeczeństwo nigdy by się nie dowiedziało. Nie wiem jak wy panowie, ale mnie ogarnia coraz większe przerażenie...
O dużej części tych rzeczy kto chcial wiedzieć to wiedział.NIe wynika to z ostatnich lat.Poczytać Cenckiewcza czy Pużańskiego i zobaczcie kto od 50 lat pracuje w Polsce na to żeby było tak jak jest. Nasza elyta to zwykli pachołkowie innych państw a ci z których zrobili świrów zaczynają się okazywac ostatnimi obrońcami polskości- pewnie kulawymi i niedoskonałymi ale chyba jedynymi
Mała nadzieja że przy okazji-niejako- afery z ACTA ludzie poczytają o tych sprawach. Bo za niedługa mając chipy wszczepione będzie cięzko dobrać się do tych szubrawców
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując