Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2012, 20:01
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Dziwisz się? Bo ja jakoś nie, pamiętasz zeszło roczne hasło ''Walczymy o Mistrzostwo'' ? albo zbrojenie na el. LM ''doświadczonymi graczami'' chyba każdy pamięta. Polityka w Wiśle jest taka, teraz i tu, ma być i wypalić od razu. Dopóki nie będzie akademii to nie będzie się zbytnio myślało o młodzieży, bo tak jak napisałem wcześniej, teraz i tu się liczy. Ogólnie to Pareiko nic nie mam, ale trzeba myśleć nad jakimś (młodym) bramkarzem.
Ogólnie do Pareiko nic nie masz, ale właśnie dlatego że gra dobrze jednak ma już swoje lata, stąd też z podpisywaniem nowego kontraktu bardzo spieszyć się nie należy.

Problemy kadrowe są na wielu pozycjach, a działanie postawione na szybkie osiągnięcie celu jest w Wiśle w erze BC normą, ale ...z LM takie działanie nie wypala, więc kiedyś musi przyjść otrzeźwienie, jak nie zrobi tego Stan w połowie roku, to kto ? Dlatego też, uważam że to właśnie Valckx jest strategiczną przyszłością Wisły, rzecz jasna o ile BC będzie chciał z nim dalej współpracować, na co liczę.
Ostatnio edytowane przez milosz : 27.01.2012 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując