karas1983 napisał(a):

Powiedz mi Lechista czy czynicie starania o jakiegoś napastnika? Bo kto bedzie dla Was bramki strzelał? Czy może ludzie, którzy decydują u Was o transferach uważają, że Wasza kadra jest wystarczająca?
Podobno Janas chciał Brożka ale temu jakby bliżej do Rangers. Wiec może Smolarek? Pytam bo może wiesz cos więcej na ten temat.
|
Powiem tak. Nie od dzis wiadomo, ze zarzad mamy nie udolny ale co zrobic? Ogladalem sparing z Cluj gdzie Josip Tadic strzelil bramke i wydaje mi sie, ze wkoncu zacznie grac jak powinien bo jest to dobry napastnik tylko nie dostawal podan. Jezeli chodzi o wzmocnienie ataku to bylo wiele kandydatur. Janas chce najbardziej Piotrka Grzelczaka ale jeszcze nie wiadomo jak to bedzie. Dzisiaj na przegladzie zobaczylem, ze niby ma podpisac kontrakt obejmujacy od lipca a co pozniej to nie wiem. Tez powrocila opcja z Nildo z Lecznej ale czy napewno to bedzie wzmocnienie ataku?
Dzis a nawet przed chwila zobaczylem nowego kandydata,
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/7...tni-eran-levi/ Kolejny Izraelczyk w naszej lidze? Niby Lechia nim sie interesuje ale jak narazie bez konkretow.
Do tego powrocila opcja z Jaagerem na ktorego Rangers nie stac, i caly czas rozmowy sa w sprawie Aleksandra Kwieka z Gornika. Znajac nasz zarzad, nic nie bedzie albo pod koniec okienka na last minute jakis szrot sciagna