Wyświetl pojedynczy post
Lechista_
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2012, 16:39
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi Lechista czy czynicie starania o jakiegoś napastnika? Bo kto bedzie dla Was bramki strzelał? Czy może ludzie, którzy decydują u Was o transferach uważają, że Wasza kadra jest wystarczająca?

Podobno Janas chciał Brożka ale temu jakby bliżej do Rangers. Wiec może Smolarek? Pytam bo może wiesz cos więcej na ten temat.
Powiem tak. Nie od dzis wiadomo, ze zarzad mamy nie udolny ale co zrobic? Ogladalem sparing z Cluj gdzie Josip Tadic strzelil bramke i wydaje mi sie, ze wkoncu zacznie grac jak powinien bo jest to dobry napastnik tylko nie dostawal podan. Jezeli chodzi o wzmocnienie ataku to bylo wiele kandydatur. Janas chce najbardziej Piotrka Grzelczaka ale jeszcze nie wiadomo jak to bedzie. Dzisiaj na przegladzie zobaczylem, ze niby ma podpisac kontrakt obejmujacy od lipca a co pozniej to nie wiem. Tez powrocila opcja z Nildo z Lecznej ale czy napewno to bedzie wzmocnienie ataku?

Dzis a nawet przed chwila zobaczylem nowego kandydata, http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/7...tni-eran-levi/ Kolejny Izraelczyk w naszej lidze? Niby Lechia nim sie interesuje ale jak narazie bez konkretow.

Do tego powrocila opcja z Jaagerem na ktorego Rangers nie stac, i caly czas rozmowy sa w sprawie Aleksandra Kwieka z Gornika. Znajac nasz zarzad, nic nie bedzie albo pod koniec okienka na last minute jakis szrot sciagna
LGFCE - Lechia Gdańsk Fan Club England
Odpowiedz cytując