Temat: Nie dla ACTA
Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2012, 08:47
pysio napisał(a):Wyświetl post
te wszystkie manifestacje w polskich miastach pokazują jak polskie społeczeństwo jest podatne na propagandowe informacje podawane w mediach.. Polacy to stado nie myślące indywidualnie tyko masowo, tak jak nakazują im media..

Śmieszą mnie całe te protesty i manifestacje anty ACTOWE organizowane przez gówniarzy dla gówniarzy, którzy zaraz po wracają robić szum w internecie... Poważni ludzie nie mają czasu na takie pierdoły, a samo bronienie 'piractwa' przez manifestujących pokazuje jacy debile brali udział w tych marszach. Oczywiście nie piszę tutaj o grupce ludzi, którzy przeczytali cały dokument i mają jakieś zastrzeżenia co do przyszłościowych ograniczeń wolności słowa, ale o dziewczynkach i chłopaczkach krzyczących: "nie dla Acta", którzy boją się tylko i wyłącznie o swoje konta na facebook'u..

Żałosny jest widok gówniar (dziewczyn) krzyczących "gestapo" lub "kto nie skacze ten z policji", które tak naprawdę w dupie były i gówno widziały, a po skończeniu swoich żałosnych kierunków socjologii lub psychologii same będą cisnęły się do Policji do pracy!

Apelują, ludzie ogarnijcie się, bo jesteście żałośni!
....a, a ty niby jestes poważny?W dupie mam to, najwyżej mnie zbanujcie.Ale ....a parafrazując słowa piosenki "nie przenoście nam stolicy do Krakowa" z tego posta bije "głupota, która aż naprawdę boli".
....a umiesz czytać ze zrozumieniem?Wiesz co to Mosanto?Wiesz , że USA tego nie wprowadziła?Wiesz ....a, że wolny obrót dobrami wręcz nakręca koniunkturę?Że tego typu rozporządzenie to OGRANICZENIE naszych prawy?Ale nie ty ....a wielki oświecony mowisz nam, że to cyrk, w przeciwieństwie do 20 paru profesorów ekonomii z całego świata.NIc to wielki ....a filozof Pysio widzi w tym wszystkim teatr i manipulację ża dziesiątek tysięcy młodych ludzi.Niech ktoś zbanuje tego błazna
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 27.01.2012 o godz. 08:57.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując