Temat: Nie dla ACTA
Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2012, 18:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Znajdź mi polityka w sejmie, który jest na tyle kompetentny aby się w kwestii ACTA wypowiadać
Poziom merytoryczny jest naprawdę żałosny, co wytykają i GIODO, i RPO.
Otóż Wolfy, żaden z polityków nie jest w stanie merytorycznie wypowiedzieć się na jakikolwiek temat. A co dopiero o ACTA. PiS teraz wielce staje przeciw ACTA. Dobrze, niech staje w ramię w ramię z nimi SLD i inne pokemony. Sęk w tym, że oni stają przeciw ACTA,bo ludzie się przeciwko temu buntują. Ich prywmitywny koniunkturalizm każe iść za głosem ludu. Nie dlatego ,że to jest złę. Nie, bo ulica tak mówi, a jak ulica tak mówi, to my też, bo ulica równa się sondaże. A tak naprawdę gdyby nie zadyma, którą robią internauci, to przyklepaliby to dziadostwo tak jak szereg innych badziewi. Czyli z automatu. Ja po tych ludziach niczego konstruktywnego się nie spodziewam. W zasadzie są to bardzo prości ludzie, którzy robią z siebie pośmiewisko. Tylko szkoda, że na nasz koszt. Jedyne co mnie boli, to że muszę finansować ten nędzny teatr.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.01.2012 o godz. 18:47.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując