Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2012, 11:13
Cichy napisał(a):Wyświetl post
@ obaj powyżej

Już wspominałem, że nie zamierzam wdawać się z Wami w dyskusje bo prędzej czy później przerodzą się one w pyskówki. Orzeu już je powoli rozpoczyna, a ja mam na tyle oleju w głowie żeby nie drążyć tematu, który Wy wałkujecie bez żadnych dowodów (co sami przyznajecie) od wielu miesięcy, a mnie on interesuje raczej bardzo umiarkowanie.

Jeszcze raz w kwestii mediów, bo widzę, że występują pewne problemy ze zrozumieniem. Abruzzi wypowiedział się o ogóle tzw. prawicowych mediów. To Ty zawężyłeś ten ogół do tytułów pasujących pod Twoją tezę. Możesz brnąć w to dalej, ale na poprzedniej stronie czarno na białym widać jakie stwierdzenie abruzziego było wyjściem do tej rozmowy.

To już naprawdę koniec z mojej strony. Wygraliście
Podkreśl bez żadnych dowodów ze strony rządowej, my opieramy się na dowodach oraz nieścisłoścach/błędach w raportach które przedstawia strona opozycyjna a których nikt nie może podważyć choćby z tego powodu że strona rządowa zaniedbała pewne badania.
Marna pociecha że ty się poddałeś, piszemy o poważnych sprawach a m.in ty próbujesz sprowadzić próby wyjasnienia katastrofy do poziomu śmieszności, żartu . Tego zresztą co było tak popularne wśród "młodych,wykształconych z wielkich miast" czyli porobienia sobie jaj z Prezydenta RP czego jak widać na wielu przykładach bardzo wielu osobom brakuje
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując