Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2012, 09:31
Elegancki jestes Cichy, naprawde strasznie cie polubilem chlopie
Prosze o cytaty z Rz, URz i innych UMIARKOWANYCH mediow prawicowych to mi wrzucasz Gazete Polska, stwierdzasz ze "dales dowod"
Podziekowalem Ci za rozbawienie to stwierdziles ze cie obrazam
A moze obrazilem innymi slowami? Np. tymi ze tez nie jaram sie tezami Gazety Polskiej? No jesli tym i wyskoczylem z Twojego pogladu na temat przeciwnikow teorii o niszczycielskiej brzozie to szczerze i najmocniej przepraszam za tak brutalne zburzenie obrazu ludzi, ktorzy nie wierzac w brednie Millera czy Anodiny jednoczesnie nie wkrecaja sie w hel ani mgłę.
Dalej. Stwierdzasz ze "sa fachowe analizy" i to kilkukrotnie by potem poproszony o nie wycofac sie bo... albo wiesz ze ich nie ma, albo nie znalazles. Wiedzac ze sie wyglupiles brniesz dalej i stwierdzasz ze "nie zamierzasz" ( ). Nie zamierzasz czy raczej nie jestes w stanie? Bylbys szczery choc przed soba samym.

I na koniec serwujesz jeszcze dwa hity:
Cytat:
Już przy okazji publikacji pierwszych stenogramów z czarnych skrzynek mówiłem (tu na forum, kto chce to znajdzie), że śledztwo powinno być w pełni utajnione, dopóki nie zostaną zaprezentowane rzetelne wnioski wyciągnięte na podstawie pełnego materiału dowodowego. Kolejne strzępy dochodzenia rozciągnięte w czasie dają tylko pretekst do bicia piany i zbijania politycznego kapitału.
Sledztwo tajne to jest wlasnie obecnie. Sekcji zwlok nie ma "bo nie", poza przeciekami wyniki ze stenogramow z Krakowa sa niejawne, tajne sa wszystkie dokumenty, tajne sa analizy Rosjan, tajne sa zeznania kontrolerow i wlasciwie ciezko znalezc jedna rzecz w tym sledztwie ktora bylaby calkowicie jawna i rzetelnie udokumentowana.

Cytat:
Jeszcze raz. Ja nie zamierzam Cię do niczego przekonywać. Wystarczyło włączyć wczoraj dowolny kanał tv, żeby zobaczyć kilku różnych ludzi, podobno specjalistów w swoich dziedzinach, którzy podważali te tezy. Chociażby prędkość opadania samolotu z tego co pamiętam.
Tym tekstem pokazales jak fajnie uczestniczysz w dyskusji. Wychodzi ze czytasz chyba tylko siebie samego bo o tym reportazu z TVP, o tych "podobno specjalistach" pisalem i ja i Arapaho. Specjalista autor ksiazki Osiecki ktory z lotnictwem ma tyle wspolnego co Cichy z Macierewiczem, cytat "eksperta" ktory mowi "no musialo, musialo, musialo opasc" bez poparcia w badaniach tylko mamy mu zawierzyc na slowo i na koniec ekspert najwyzszej klasy, jakis typ z PO mowiacy ze "jak Macierewicz cos robi to na pewno jest to glupie i do dupy".

Jak juz mowilem na wstepie, strasznie cie polubilem chlopie Dostarczasz naprawde sporo rozrywki
Ostatnio edytowane przez orzeu : 26.01.2012 o godz. 09:33.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując