SV_ napisał(a):

Pełno gnojków, pełno pedalstwa, brudasów. Ogólnie masa lewactwa i "wykształconej młodzieży PO". A ten organizator co to kończył manifestacje pod barbakanem to miał chociaż 18 lat?
"WRACAMY DO INTERNETU!!!"
<ja.......e>
Barwy ŚWL widoczne.
Ale JKM nie widziałem. Pedalstwu i lewactwu się jego obecność nie podobała?
Ogólnie podsumowując: z takim zapleczem jak dziś to oni chuja zrobią jakby przyszło co do czego.
P.S. Paru debili też sie znalazło. Np. 15 typa biegnących ulica równoległa do pochodu(Grockiej) i krzyczących bez opamiętania "jebać rząd, jebać rząd, jebać rząd"
|
1) Organizator ma znacznie więcej niż 18 lat,
2) Uwierz mi, że jego poglądy polityczne oraz pole działań daaaaleko odbiegają od lewackich idei,
3) Co do JKM, to była umowa że dostanie trzy minuty na przemówienie niejako w ramach podziękowań dla NP za pomoc przy organizacji marszu - użyczyli swojego nagłośnienia a wielu młodych z NP działało w kamizelkach jako wolontariusze, JKM wygwizdały panienki z ruchu anarchistycznego i pajace z flagami piratów, mimo wszystko należy przyznać, że większość przyjęła przemowę JKM z aplauzem i oklaskami,
4) Podzielam opinię, że ten przekrój społeczny z dnia wczorajszego to jedyne co jest stanie zrobić to troszkę pokrzyczeć. Na jakikolwiek aktywny opór wobec działań władzy nie ma co liczyć, gdy w kupie 15 tys. ludzi jakąś połowę stanowią jeszcze osoby przed mutacją, dziewczynki co piszczą jakby Biebera zobaczyły, rasta, pedały, ulizane studenty itp.