Lemoniadowy Joe napisał(a):

|
a cos bliżej na ten temat jakiś link bo nie łapie?
|
http://oczyszerokozamkniete.wordpres...armaceutyczne/
Bez przyczyny nie robili podczas II WŚ testów na ludziach, cyklnów B, nie bez przyczyny finansowali NSDAP. Większości nie oglądałem tych materiałów, obejrzałem już niegdyś wykład:
Dr Rath: Kartel chemiczno-farmaceutyczno-naftowy
I o tych pestkach i witaminie B17 też słyszałem.
USA się włączyło do wojny, bo to dla nich biznes. Każda interwencja USA to biznes. Walka z teroryzmem i ataki na Afganistan i Irak to biznes. Podobno mieli też atakować Wenezuele, która tez ma zasoby ropy i dyktatora do obalenia, ale... jak widać nie zaatakowali. Część rzeczy pewnie przesadzona, ale wiele prostych do pojęcia.
Glazik napisał(a):

''Michał Boni twierdzi, że ACTA nie zmieni nic w polskim prawie, a wokół tej umowy "narosło wiele niejasności" które rząd ma zamiar "wyjaśnić". Skoro ACTA rzeczywiście nic nie zmienia to... po co podpisywać ten dokument?''
dodatkowo zamota z lekami i ich refundacja
7 litrow paliwa 40zl <wow> CO TO QRWA MA BYC !?!!!?!!! ja pyta... Wypie**ac z taka wladza...
|
i to jest najbardziej absurdalne tłumaczenie... jak nic nie zmienia, to ten rząd przyznaje się że podpisuje co mu podstawią, a sam jeszcze niedawno się chwalił że to jeden z sukcesów naszej prezydencji! Podobno sami to forsowali w UE...
ItaloPolak napisał(a):

|
No i co panowie, nasza prawica sprzedała się Amerykanom.Tak samo jak sp L. Kaczyński podpisał TL i przyznał się w Izraelu ze nasze Wojsko w Libanie i Iraku broni właśnie Izrael (http://www.youtube.com/watch?v=_6BamWu9czc) to i Tusk teraz uklęknął przed biznesmenami z USA. W cymbał powinna dostać mafia POPis. Nie sadziłem ze to kiedykolwiek powiem ale moim zdaniem za niedługo Janusz Palikot będzie Prezydentem lub Premierem Polski. Jarosław Kaczyński ma tylko jedno w głowie - Smoleńsk. Facet już dawno stracił kontakt z baza.
|
niestety... co nie zmieni dla nas niczego, bo Palikot jest za państwem federalnym UE.
Wszyscy to lizodupy biznesu USA!
A wracając do czipów, to zobaczycie to będzie szczyt inwigilacji. Wcisną to Amerykanom - dla ich bezpieczeńśtwa. Już dzieciom rodzice pozwalają to wszczepiać pod skórę, aby wiedzieć co się znimi dzieje. A teraz wyobraźcie sobie - dowody osobiste z czipami, potem zastąpione wstrzykiwaniem obowiązkowym czipów pod skórę - oczywiście z powodu kolejnego wyimaginiwanego niebezpieczeństwa - pewnie masowych napadów i kradzieży dowodów. Wyobrażcie sobie - koniec pieniądza gotówkowego. Wszystko zależy od tego czipa, wystarczy go zablokować i nie masz nic! Uciekniesz? Gdzie? Jak? Jak sobie go operacyjnie wydrzesz...
W Europie wpływy przejmująNiemcy i Francja, jeszcze jak wzmocnią rolę rolę banku centralnego, zmienimy się w USA. Jaką tam macie teraz demokracje? Pełna inwigilacja, ich politycy to fikcja - dwie partie, obie zależne od karetli bankierów, przemysłu naftowego, ogólnie wielkiego biznesu.
AntyDrozd napisał(a):

|
A co jak Anomynous to podpucha rządu ? stwarzają niby zagrożenia ze strony wymyślonych hackerow i dzieki temu beda mogli jeszcze bardziej ludzi za mordy trzymać pod pretekstem ochrony ? Ja juz nie wiem co myslec o tym wszystkim jedno jest pewne ,mało ludzi juz samodzielnie myśli i ten świat dąży do nikąd..oby ostatni ludzie na ziemi byli Polakami
|
nawet jeśli Tusk coś zacznie znowu gadać, bo znowu zobaczyłem go jak tego z czasów walki z kibolizmem - "nie damy się szantażować" to jednak poruszenie jest tak ogromne że się tylko ośmiesza.
Całe to ACTA to interes amerykańskiego przemysłu rozrywkowego, ale nie tylko. Amrykanie dążą do patentowania wszystkiego, aż po żywność. Wiecie co to oznacza w przyszłości? Wszystko pod kontrolą kilku jednostek. Oczywiście tacy Chinczycy ich plany będą mieć w dupie, ale my zależni od ich wplywów?
Marszałek napisał(a):

Nie dla Acta, nie dla ropy po 6 złotych. Wy to se możecie.
Trzeba było myśleć wcześniej teraz to po ptakach.
|
jescze tego nie przegłsowano w polskim sejmie, ani prezydent nie podpisał.