Hermond napisał(a):

Nie masz żadnego wpływu na polityków bo nie chcesz mieć. Na wybory pewnie nie chodzisz, maili nie piszesz. Ja już nie raz korespondowałem z politykami z mojego regionu. W sprawie ACTA pisałem w sobote do Gowina a dzisia Gowin w TV wypowiadał się że nie wszystko jest w porozumieniu jasne i precyzyjne...
Nie chodzi mi o to że to dzięki mnie. Ale wiem że takich maili dostał conajmniej kilkadziesiąt, głównie od swoich wyborców i dało mu to do myślenia.
|
Zapytam na początku, bo mam pewne wątpliwości, prowadzisz ze mną dyskusje czy bawisz się w wróżbitę Macieja?!
Wow! Super kolego, że gdy nagle politycy i inne mendy dobierają się do Twoich darmowych pobrań z sieci, wziąłeś sprawy w swoje ręce.
Jeśli będziesz miał okazje prowadzić korespondencje z panem Gowinem, "podziękuj" mu ode mnie, że raczył się po interwencji wyborców zainteresować problemem. I tak nic więcej nie zrobi. W ogóle miło z jego strony, że zrobił to teraz a nie np. za rok.
Jak to fajnie, że na świecie są ludzie którzy odwalą twoją robotę za ciebie. I przy okazji dobrze się zarobi, za nic!