|
wegorz co ma wspolnego poglad na Smolensk czy jakakolwiek inna sprawe z meczem o Superpuchar?
Atakujesz nas z niewiadomego powodu a tymczasem ja i podejrzewam ze pozostali tez nic do Ciebie nie mamy, ot zwyczajnie wierzysz w raport Millera i MAK, Twoja sprawa. Ja nie wierze bo mam do tego liczne podstawy, chyba mam prawo?
I szkoda tez ze wchodzisz tutaj i czytasz tylko wlasne posty i polemizujesz z czyms czego tu nie ma, o helu, laserach i strzalach w lesie piszesz jako jedyny wiec pytanie brzmi, kto szuka teorii spiskowej przy tym wypadku? Ja to bym nawet chetnie merytorycznie pogadal ze zwolennikami teorii o brzozie i innych, tylko dajcie nam ta szanse i siegnijecie po argumenty bo na razie to z Waszej strony jest brak jakichkolwiek merytorycznych uzasadnien. Chcecie nas zakrzyczec gdy osmielamy sie pokazac brak spojnosci w oficjalnie gloszonych tezach. Jak tu prowadzic rozmowe? A jesli nie macie ochoty na rozmowe to dajcie nam spokoj i z pozytkiem dla zdrowia naszego i Waszego zajmijcie sie czyms innym. Przeciez co Was ten Smloensk obchodzi? Bylo dawno, zycia im nie przywroci, grupka oszolomow sobie o nim gada no i co Wam w tym przeszkadza?
Ostatnio edytowane przez orzeu : 23.01.2012 o godz. 15:07.
|