s1mone napisał(a):

Szkoda z Tobą gadać Wiślak68.
Przecież wiadomo, że nikt oficjalnie takich rzeczy nie podaje do wiadomości, jednak jest niemal w 100% pewne, że Dawidowski zgodził się na obniżenie kontraktu. bo jeśli nie to po co szedł na dywanik do prezesa? Zapytać czy nie ma kopsnąć fajki?
Śmieszny jesteś. Może i użyłem formy 'my', bo społeczność nie jest od tego, żeby szanownemu panowi wislakowi68i podsuwać linki, które łatwo znaleźć na własną rękę. Jak potrzebujesz informacji, która jest szeroko dostępna to rusz tyłek i sam poszukaj. Już pominę ten cały przerost formy nad treścią w Twoich wypowiedziach.
Za to oddam Ci jedno - chyba jednak nie umiesz czytać i wyciągać własnych wniosków z tego co mowią inni - to, że obniżono mu kontrakt jest oczywiste, widać to najdobitniej po wywiadzie z samym zainteresowanym. Jakby Dawidowskiemu kontraktu nie obniżyli, to by zwyczajnie zaprzeczył i powiedział, że to bzdura, a skoro nabrał wody w usta to od razu widać - trafiony zatopiony.
Tyle w temacie.
|
No cóż kolego: trudno nie uśmiechnąć się nad postem który zaczyna się od słów:
"Szkoda z Tobą gadać" po czym ciągnie się przez trzy akapity i jest przy tym okraszony stwierdzeniem
" Śmieszny jesteś". Jeśli nie zauważasz w tym pewnych (użyjmy eufemizmu) niekonsekwencji no to nie wiem...
Ciesze się natomiast że zdobyłeś się na chwilę refleksji nad swoim: "ja społeczność internetowa". Spróbuj teraz jeszcze przemyśleć to
"społeczność nie jest od tego, żeby szanownemu panowi wislakowi68i podsuwać link" . Jako przesłankę analizy doradzał bym Ci ponowne przemyślenia na temat tego kogo prosze o linka (społeczność czy konkretną osobę) i kto wcina się niezaproszony, ze swoim pożal się Boże dydaktyzmem, w tę dyskusję.
I na koniec: dziękuję za linki ale powtórzę że nie rozstrzygają one jednoznacznie tezy o obniżeniu kontraktu. Tak naprawdę nie wiemy jakie były (jeśli w ogóle były) ustalenia. Powtórzę że prosząc o linki miałem na myśli jednoznaczną informację (potwierdzoną przez klub albo zawodnika) że obniżenie kontraktu zostało przez Dawidowskiego zaakceptowana.