Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2012, 21:22
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się w 100%. Jednak dziwię się twojemu cynizmowi. Ten Wielki Wiślak Małecki, który za Reymana i kibiców* dałby się pociąć, miałby wywinąć nam taki przykry numer i skorzystać z Webstera jak ostatnia K...okoszka?

Nie może być, to wykluczone

* Oczywiście nie za wszystkich - nie za obrzydliwych parówkożerców, wrednych pikników i kibiców sukcesu, tylko za fanatycznych ultrasów

PS. Nie muszę czekać, mam już wykładnię ultrasa. Dzięki Dariook. Polega ona na tym, że ewentualnie korzystając z Webstera Małecki wyr.cha tylko pazernych działaczy, ale nie kibiców. "Wisłę będzie miał w sercu zawsze, palec pokaże tym dla których liczy się tylko kasa". To jest mistrzowskie stwierdzenie, godne samego wujka Władimira Iljicza. Dialektykę Towarzysz opanował w stopniu bardzo dobrym! Brawo!
Mylisz się nazywając mnie ultrasem, zresztą nie pierwszy raz. Zastanawia mnie jednak cel twojej tezy?
Czuć jednak na odległość twoją niechęć do Małego, zdecydowanie podważa to obiektywną ocenę tematu .

Żonglujesz tezami i insynuacjami a w imię dowartościowania własnego EGO drwisz z Patryka !
A wiesz co w tym jest najśmieszniejsze? Że to Małecki miał rację i słusznie pokazał miejsce tym którzy odwracają się od swojej drużyny!

Poczujesz sie wyruchany jeśli Małeckii skorzysta z prawa Webstera ? błąd!
Wyruchany to bedziesz przez osoby które do tego doprowadziły, które mimo 6 miesięcy nie potrafiły spełnić oczekiwań wychowanka.

Jeśli oczekujesz od niego aby grał za szampana,to naprawde chyba masz nie po kolei w głowie. A problemem nie jest Małecki, problemem jest slaba postawa najlepiej zarabiających w drużynie Wisły.
Odpowiedz cytując