Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2012, 11:11
Sandomierski przydałby się u nas jak najbardziej. W tym roku szans na to pewnie nie ma, ale za rok? Patrząc na to co wyczyczynia Wegięr w bramce Genku to bardzo trudno będzie Sandomierskiemu wejść do składu. Podejrzewam, że kilka baboli Węgra nie spowoduje, że nagle go posadzą na ławie. Ciężko będzie Sandomierskiemu,oj ciężko. A u nas miałby spokojny plac po odejściu Pareiki. Chociaż...

Z drugiej strony czy Serb jest aż tak słaby, że nikt z nim nie wiąże żadnej przyszłości? to po co go w ogóle sprowadzano skoro nie dostaje szansy gry? Z meczów z Liteksem pamiętam go z niezłej strony. Wychodzi na to ,ze łamaga z niego pierwszej wody a chyba tak do końca nie jest. Przyznam, że nie wiem o co do końca chodzi z Serbem.

Co do Małeckiego. Nie wiem jaki jest sens sprzedawania go skoro nikogo lepszego na jego pozycję nie znajdziemy?
Ja bym mu dał podwyżkę i niech gra ile dała fabryka. Małecki wybitny nie jest. Typowy polski grajek bez polotu, na zachodzie facet się zmarnuje, nic nie zwojuje a u nas daje radę. Więc dla obu stron dobrze by było ale nadal tutaj grał. Skończy się tak, że odejdzie do jakiegoś średniaka, nie przebije się tam do skladu i będzie tułał się po Europie. Kariery jednym słowem nie zrobi. A my w tym czasie sciągniemy jakiegoś kirmopodobnego i będziemy sie ekscytować, że jednak on dobry jest skoro udało mu się dośrodkować i nie wywrócić
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując