Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2012, 17:42
Drozd
Cytat:
E tam ciężko. W naszej śmisznej lidze wystarczy biegać, umiejętnościami przewyższamy resztę o dwie klasy. Mamy tyle straty bo były "Trener" zakochał się w bumelantach. Jeżeli Moskal wprowadzi zdrową rywalizację o plac. Jesteśmy w stanie wygrać wszystko. Zwłaszcza biorąc pod uwagę gdzie z kim gramy. Oczywiście mogą nas załatwić czarni, ale jak będziemy walczyć zespołem to mogą nam skoczyć.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein

Primo, ze jakie dwie klasy prosze? Pokaz mi u nas pilkarzy o takiej technice jak Wolski czy Ljuboja. Pokaz ty mi takich killerow jak Rudnevs (sprawdzony nie tylko w naszej lidze). Pokaz mi u nas takich specjalistow od st. fragemtow gry jak Mila. Nie, nasza kadra jest mocno srednia jesli chodzi o umiejetnosci. Jest kilka perelek (Biton, Melikson), reszta to w porywach sredniacy. O obronie nie ma co pisac, bo ja tam umiejetnosci nie widze. Kadrowo na papierze jestesmy za Legia, przed Slaskiem, i na rowni z Polonia i Lechem. Dwie klasy to ty masz w Fifie jak podkrecisz "staty"...

Segundo, ciekawe czy jak zdobywalisma MP to tez przeszkadzalo Ci zakochanie sie Maskanta w "bumelantach". I tak wogole, a kogo za tych "bumelantow" mial wstawiac? Jovanovic to nie jest wielki skok jakosciowy przy Lameyu. Kto dalej? Brud? Bunoza? Boguski? Nie ma to jak jakosciowa kadra Maskant przesadzal z Jaliensem i Genkovem (na poczatku), ale biorac pod uwage jakich mamy zmiennikow... naprawde byloby duzo lepiej? Watpie... Prawda jest po srodku. Maskant nie jest tak dobrym trenerem jak sie wydawalo (niektorym), zawodnicy nie sa tacy dobrzy jak sie wydawalo (niektorym). Zreszta, Moskal na razie 2 wygrane i 2 porazki w lidze, wiec dopiero na wiosne okaze sie jaki z niego trener. Jak sam przygotuje druzyne.

Tercero, ja proponuje wogole zrezygnowac z transferow. W koncu jestesmy tak mocni ze jestesmy w stanie wygrac z kazdym. Ba, ja juz widze LM przed oczami!

Cuarto, narzekanie na sedziow czy tez obawianie sie o sedziow to, w tym sezonie, szczyt hipokryzji z naszej strony. Jagielonia? LkS? Nic Ci nie mowi?
Odpowiedz cytując