Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2012, 17:26
Pepe przebił wszystkie symulki Barcelony ....oj - na to nie wystarczyloby mu chyba kontraktu

Owszem w Barcelonie zdarzają się symulacje ..... sorki watpliwy kolego ale po tym wpisie nie mam co z Toba dyskutowac .....sa granice zartow i idiotyzmow

a konczac wpisy odnosnie tematu ligi hiszpanskiej ....... kibicuje Realowi ( oraz Milanowi ) - na swoj sposob- tzn netowo i telewizyjnie od kiedy zaczalem jako dziecko kopac pilke- to czasy Sancheza , Boutraqueno ,Michela, Buyo itp .... i nie bede cwaniakowal jak wiekszosc dzieciakow NEO ze bywaja na meczach itp ....kibicuje jak moge, chocby zeby urozmaicic sobie troche kibicowanie - a nie tylko i wylacznie WISLA ...... JAK "TZW" NETOWY KIBIC REALU CHYLE CZOLA TERAZ PRZED bARCELONA BO JEST PO PROSTU NAJLEPSZA .... nie chce polemizowac na temat Mourinho bo mam calkiem inne zdanie ale to nie ten temat .... pisze to dlatego ze Barcelona jest w ostatnim czasie na tyle dobra ze nie powinna liczyc na sedziow- pajacowanie i inny brak honoru ..... Madryccy GALAKTIKOS jakos nie uciekali sie do takich zagran ponizej pasa .... jedynie co mnie wqrwia to fakt ze jeszcze 5-6 lat temu malo kto identyfikowal sie z Barca .....a od pewnego czasu to co drugi dzieciak ma w avatarze herb Barcelony albo zawodnika .....sory ale dla mnie " KIBIC SUKCESU NIE JEST NIC WART " gdzie byli ci wszyscy krzykacze i milosbniy Barcy 5 lat temu i jeszcze bardziej wstecz ? hmmmm a moze 5-6-7-8 lat temu nie kazdy jeszcze dostawal do klawiatury zeby cos napisac ....jescze raz jako dlugoletni kibic Realu szanuje wielkosc dzisiejszej Barcy ... i podziwiam pol globu ktorzy ja kochaja od zawsze choc ....hmmmm tzn od kiedy jest WIELKA ...
Odpowiedz cytując