Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2012, 00:36
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Bobek90 - Ja w tym strachu żyje od paru lat, na razie sie nam jakoś upiekło (MP awans do LE) ale nadchodzą czasy kiedy trzeba zaryzykować, a kiedy jest szansa zaistnieć w Europie w Wiśle kładą na to chuja, wkurza mnie to zbędne .......enie,że mamy dobrą kadrę na obronienie tytułu i walkę w LE, a ja się pytam gdzie ? i z kim ? czy dalej w tym klubie nic nikt nie widzi że jak jest sznasa to trzeba coś zrobić żeby była większa ?. Od dawna nie mieliśmy tak udanego sezonu, trzeba kuć żelazo póki ciepłe. Nie chce siać histerii czy coś takiego, po prostu jest szansa przejść SL..pożyjemy zobaczymy, na razie to wygląda nie ciekawie.
Panowie to są raptem 2 albo 4 mecze... zaistnieć to można grając w grupie LE co rok a nie wygrywając na farcie w jednym sezonie kilku meczy więcej. Nie przesadzajmy - mieliśmy mega fuks który zagwarantował nam wyjście z grupy. Trzeba się z tego faktu cieszyć natomiast limit szczęścia mamy wykorzystany. Nie pomoże tutaj typowo polskie myślenie - postaw a zastaw się. Jak nie ma kasy na duże transfery to nie ma i nie należy się z tego powodu irytować. Musimy sobie radzić takimi środkami które mamy, zwłaszcza iż w lecie znów czeka nas rewolucja kadrowa. Póki co, limit zmian jest wykorzystany, nie licząc opcji 2-ch transferów obiecanych przez Stana.
Odpowiedz cytując