Wyświetl pojedynczy post
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2012, 00:21
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Bobek90 - Ja w tym strachu żyje od paru lat, na razie sie nam jakoś upiekło (MP awans do LE) ale nadchodzą czasy kiedy trzeba zaryzykować, a kiedy jest szansa zaistnieć w Europie w Wiśle kładą na to chuja, wkurza mnie to zbędne .......enie,że mamy dobrą kadrę na obronienie tytułu i walkę w LE, a ja się pytam gdzie ? i z kim ? czy dalej w tym klubie nic nikt nie widzi że jak jest sznasa to trzeba coś zrobić żeby była większa ?. Od dawna nie mieliśmy tak udanego sezonu, trzeba kuć żelazo póki ciepłe. Nie chce siać histerii czy coś takiego, po prostu jest szansa przejść SL..pożyjemy zobaczymy, na razie to wygląda nie ciekawie.
niby tak , tyle łatwo jest organizować nie swoją kasę , tak na marginesie.

No tyle panowie czemu od razu mówicie o ryzykowaniu? Czym ryzykujemy? Zaszliśmy naprawdę daleko co jest nie wątpliwie cudem , bo każdy skazywał Wisłę na max.3 miejsce w grupie i powiedzmy sobie szczerze mieliśmy trudniejszą grupę aniżeli Lech. Co do transferów. Nie spieszmy się , niech panowie u góry przemyślą sprawy. Chyba że chcecie znów szybki transfer pana Jaliensa? Poczekajmy jest to dopiero pierwszy obóz. I nie wyskakujcie z tekstem "będą nie zgrani". Nasza obrona zgrywa się od roku nie widzę efektów. A jakoś Czekaj nie grając w niej w ogóle , przebijał Jaliensa "zgranego" o głowę
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując