Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2012, 15:35
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym ci dać szansę...
Szanse to sobie daj, samemu sobie, pisząc choć jeden merytoryczny post bez obrażania innych, zamiast pustych wypocin z których nic nie wynika, bo pracujesz na ignora od kolejnego użytkownika, pracujesz, oj pracujesz...

...inny użytkownik napisał do Dariooka:
Reser napisał(a):Wyświetl post
To się uśmiałem Wiesz - Markus to Markus. Trzeba mu przyznać z sensem pisze i potrafi uargumentować. Ale Ty... naczelny ogarniacz
Szczerze przyznaje też sie uśmiałem .

________

Lysy napisał(a):Wyświetl post
bo Wisłą wymaga wzmocnień praktycznie na każdej pozycji. No może środkowy ofensywny pomocnik jest mocno obsadzony (Melikson, GArguła) .
No jak będziemy równać do Meliksona to na każdej pozycji potrzebujemy wzmocnień. Nie przesadzajmy, 2 lub 3 transfery i kilka przedłużeń kontraktów i robimy realny krok do przodu, pytanie czy będą transfery i które kontrakty będą przedłużone pozostaje niestety otwarte.

________
Cóż, wiem że nie mamy żadnych szans w rywalizacji z PSV http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html, ale to jednak boli, cóż taki nasz los piłkarskiego zaścianka. I jeszcze jedno ważne info. o Lukasie Guedesie, "Za kilka miesięcy powinien otrzymać polski paszport. Już deklarował, że chce występować w biało-czerwonych barwach."
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.01.2012 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując