DevilMayCry napisał(a):

A co jest w tym PSN takiego słabego? Takie pytanko: masz zarówno PS 3 jak i XBoxa?
|
miałem ps3 ale jak widać juz nie mam bo dla mnie jest po prostu słaby. jedyne co mi się w nim podoba to bluray.
co jest słabego w psn? może napisze czego nie ma:
-możliwość tworzenia grup
- rozmawiania z kilkoma osobami na raz (nie chodzi o rozmowy w grze)
- drogie dodatki do gier
-włamy na konta (słabe zabezpieczenia)
tyle sobie przypomniałem tak na szybko.
Cytat:
O czym Ty piszesz jak nie masz porównania fanboju?
Xbox lepszy bo można KRAŚĆ tak?
Słaby to jest live na którym nie można nawet poczty sprawdzić Za to bardziej stabilny, nie zrywa połączeń, przynajmniej mnie sięnie zdażyło, ale mało na X gram. Kinnect jest fajny, ale szybko się nudzi, generalnie te wszystkie ruchowe gry to jedno i to samo. Move na PS3 też nie lepszy i łatwo go oszukać. Chyba dla dzieci lepszy kinnect, a dla starszych PS3 + Move - Dla dzieci Eye pet - rewelacja! odkąd dodali obsługę Move, bo przedtem z tą kartą to była męczarnia
|
masz wszstko oryginalne w domu? windows w kompie a może mp3 też żadnych ani filmów na komputerze nie masz ? jeśli nie chcesz grac online a masz do wyboru gry za 200 zł a 5 to co wybierasz?
problemów z odbieraniem wiadomości nigdy nie miałem a xboxa posiadam od 3 lat.
kamikaze napisał(a):

Ciekawe jakie to możliwości daje xbox jak tam nawet nie można stron internetowych przeglądać, od xboxa wolałbym już wii.
Na twoim miejscu kupiłbym PS3 nie zawiedziesz się, wciąga konkurencje nosem.
|
do przeglądania stron mam komputer a do grania mam xboxa.
zrób jak uwarzysz ja napisałem tylko swoją opinie bo grałem na tych dwóch konsolach