Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2012, 01:46
po 1 - taki tekst to strzal w kolano Mr.V. ....po 2 - " z pustego to i Salomon nie naleje" ... po 3 - pazernosc na kase i minimalizm Mr.B.C juz chyba siega zenitu ......... komentujcie to jak chcecie ale wyzej du.py nie podskoczycie ..... z mojej strony mam tylko jedno zyczenie - wiem , wiem zaraz wiekszosc mnie zjebie ale zycze Poloni i smiesznemu JW - Mp i LM a wiecie dalczego bo pomimio ze koles jest smieszny i groteskowy w swych dzialaniach dazy do jednego celu ... i daje na to kase ( wiem , nie mozna czyjas kasa dysponowac) ale juz sprzedal nezle niektorych swoich zawodnikow to dalej wyklada kase a nasz Wszechpotezny BC ? od tylu lat nie moze szarpnac sie na troche wiecej .........dla wszystkich : bardzo szanuje pana Boguslawa za to co zrobil ..... ale niestety NIEWAZNE JAK MEZCZYZNA ZACZYNA - WAZNE JAK KONCZY .... i boje sie ze pan B.C bedzie wiecznym marzycielem probojac stworzyc mocarstwo pilkarskie za minimum kosztow - zwlaszcza na takim zadupiu pilkarskim jakim jest Polska !!! ... i wcale nie porownuje obydwu panow czyli B.C i J.W - sadze tylko ze era naszego pana prezesa dlugo trwa i zastyga w jednym punkcie ..... czyzby brak wiekszej ambicji poprzez minimalizm ? ....