Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2012, 01:18
i znowu te same argumentacje, takie proste głębszego zastanowienia, bo w PSV ... ale tutaj jest Wisła Kraków, tutaj klub żyje ze sprzedaży swoich zawodników podobnie jak PSV ale jednak Stan swoich grajków sprzedać nie potrafi na razie, przewijają się w ogóle w mediach jakieś informacje o tym, że ktoś ma nas opuścić Jest jakikolwiek klub zainteresowany jakimkolwiek naszym piłkarzem, poziom sportowy uległ według waszego mniemania polepszeniu Uważacie, że Biton jest lepszy od Brożka, że Wilk od Dudki, Kirm Błaszczykowskiego, Lamey Baszczynskego Stan powinien sprzedaż jakiegoś grajka, załóżmy chociaż Kirma za 500 tys. euro żeby kupić innego, to po primo a po secundo to ja nie wierzę że nie mamy pieniędzy skoro zarobiliśmy 5 mln euro za LE/LM a ponadto zarobimy jeszcze więcej. Dodatkowo pojawiają się dosyć zbieżne sugestie Stana, że mamy już nie prowadzić polityki zaciągu większej ilości zawodników, więc jak rozumieć mam to, że ok. 1/3 składu może wylecieć w lecie Zostaniemy wtedy bez LO i bez PO, zostaniemy nez bramkarza i co
Strasznie mnie irytują te informację, że mamy grać o 3 trofea bez wzmocnień boków obrony.
Na końcu zapytam kiedy będziemy mieć lepszą okazję do zainwestowania w piłkarzy jak nie teraz Jak wypali to się zwróci kilkunastokrotnie, a jeśli nie dokonamy transferów to w lecie może one nie będą w ogóle potrzebne gdyż będziemy walczyć jedynie o Mistrza w sezonie 12/13
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 14.01.2012 o godz. 01:21.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy