Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2012, 16:02
milosz napisał(a):Wyświetl post

-Po 2004 wygraliśmy z np. z Barceloną, ale rozumiem że dla ciebie to żaden sukces, podobnie jak 5-0 z Beitarem, czy aktualny awans do LE i zwycięstwa z Twente i Fulham, no tak same klęski, hahaha, i to nie jest czarna propaganda, jasne że jest.

_"piorownywal", "megatywnego", dziecko naucz się chociaż pisać po polsku, samo porównywanie JW i BC jest już żenujące, opisał to trafnie Bronex w postaci: - co do komfortu pracy, to niezauważanie permanentnego ingerowania w prace trenerów i dyr. sp. JW i incydentalne działania BC, jest równie żenujące i komiczne jak całe twoje bezrozumne posty.

Reszta postu jest taka jak początek, znowu inwektywy i tylko puste inwektywy, ale to zwyczajna rzecz jak brak rzeczowych argumentów to pojawia sie plucie na odległość, oj dzieciaku, dzieciaku, jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu się tu produkuj. Żegnam.
Ponownie zaskoczyła ci sie ta twoja przypadłość. Ja wymieniłem ci kolejne wtopy po 2004 i równi pochyłej az do sięgnięcia dna w 2010r gdzie sklad został rozsprzedany a łamagom podziekowano. A Barca? to raczej wynik w hiszpani decydował a nie nasz umiejętność. Próba ich porównania było by czzystą profanacją.

Od 2010 to już inna Wisła , Wisła "holenderska" i z tą Cupiałowską łączą ja tylko kilku piłkarzy, ale nie zaprzątaj sobie tym głowy. Istnieje obawa ze znów źle zrozumiesz i znów polecisz po bandzie.

Nie winię cię za to że tak się dzieje bo dzieje się to zapewne poza twoją kontrolą. No niestety ale zdewastowany chip trudno jest naprawić ale nie jest to nieuleczalne więc głowa do góry.

Innych użytkowników proszę o wyrozumiałość dla kolegi. A szanownego admina o Wykasowanie zarówno postów Miłosza jak i Dariooka.
Dyskusje uznaję za zakończoną i nigdy nie odbytą...

Tak masz rację jestem dzieciakiem jeśli porównam się do ciebie. Urodzilem sie w stanie wojennym, a ty zapewne stałeś w kolejce po cukier jak rozumem towarzyszem dzielili.
Dzieki.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.01.2012 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując