Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.01.2012, 10:26
Czemu kosmiczna? Wojciechowski pomyślał i zamiast kupować trzech średnich napastników wziął jednego - moim zdaniem - bardzo dobrego

Problem z nim może być inny, to typowy egzekutor, coś jak Rudniev, czyli jeśli nie dostanie podań to za wiele nie zrobi. A z tym właśnie Polonia ma spory problem, z kreowaniem akcji w ataku pozycyjnym. A co do Wojciechowskiego, jak wyda tyle ile Cupiał i zaliczy tyle wtop to też zmieni swoje podejście do wydawanej kasy.

Co do Wisły - to nie rozumiem po co ta panika? Przecież było powiedziane, że transferów będzie mało. Po spekulacjach widać dokładnie jakie pozycje klub chce wzmocnić:
- bramkarza, choć tu mam wrażenie, że jak nie znajdą nikogo taniego i w miarę dobrego to tragedii nie będzie
- lewy obrońca
- ktoś do przodu
Czy to wystarczy? Ciężko powiedzieć... Ale muszę przyznać, że o ile wcześniej Polonia kupowała polski złom jak Bonin, Sikorski itd, to teraz sięga po zawodników klasowych. Mówcie co chcecie, obaj by z miejsca wskoczyli do pierwszej jedenastki Wisły i wg mnie będą to zawodnicy najlepsi na swoich pozycjach w lidze (moja ocena).
Odpowiedz cytując