milosz napisał(a):

Dziecko drogie, skąd w tobie tyle nienawiści, no to już nie jest problem piłkarski, jak czytam to twoje plucie jadem , to sorry, ale sobie nie pogadamy.
______
W każdym klubie jest potrzebny dyr. sportowy, w każdym.
Określenie Prezes, to określenie zwyczajowe, Panie Czepialski.
Ta drużyna z Cypru to zdewastowała tez FC Porto, Wisła z nimi (tj. z Apoelem)przynajmniej raz wygrała.
Cupiał to 8 tytułów MP, a Ja dobrze pamiętam jak Wisła grała w II lidze, jak sprzedawała mecze w I , generalnie o takich czasach jak teraz to Ja sobie mogłem tylko pomarzyć. A co do samej dekady Cupiała, to niewątpliwie złota era Wisły ale i czas nie wykorzystanych szans, ale pisanie o nich tylko w czarnych barwach, hmm to problem raczej dla psychologa, którym nie jestem więc tematu nie rozwinę. Mnie tam każde MP Wisły zawsze smakuje tak samo i to przy całym krytycyzmu wobec niewykorzystanych szans i zaniedbań epoki Pana BC w Wiśle Kraków.
A tezy o głupocie, braku rozumu itd, no cóż jak ktoś nie ma argumentów to sięga po inwektywy, w sumie to mi cie trochę nawet żal, a ten zachwyt nad Wojciechowskim jest nawet zabawny, ciekawe też że tematem tego forum to jest , niech sprawdzę … Polityka transferowa Wisły .
_______
Tak więc zostawiając na boku posty tzw."miłośników" Pana BC, warto wrócic do meritum, a to najlepiej, jak dla mnie ujete byłoby tak:
Jedyne co bym dodał, że to bardziej rola Stana Valckx'a w przekonaniu do niezbędnych transferów bossa, bo rola Pana Przez. Basałaja jest w tej kwestii chyba jednak li tylko dekoracyjna.
|
W Widzewie niema funkcji d.sportowego , po odejsciu Bednarza w Wiśle też nie było! Ale ty dalej idziesz w zaparte.
Czy to wazne z kim Apoel wygrał? Dzisiaj są a jutro ich może nie być , wielka mi sensacja - pokroju Kopenhagi...
Domyślam się ze jako oddany BC ciężko ci sie oswoić z myślą że od 2004 ( Valerenga, Tiblisi, Guimares,Levadia, Karabach ) r juz był tylko regres zakończony czystkami i zgliszczami kadrowymi w 2010r .
Żeby mieć o czymś własne zdanie niestety ale musisz wyzbyć się stronniczości i chłodnym okiem to ocenić . Naprawdę nie można mieć ci za złe tego że zaślepiają cie medale MP bo w końcu tyle na nie czekałes...to zrozumiałe.
Po Raz kolejny błednie odczytujesz i wyciągasz pasujące ci wnioski. Ja kolego sie nie zachwycam JW , ja poprostu oceniam go pozytywnie. W Polsce mało jest takich ludzi którzy za własne pieniądze chcą w to się bawić wiedząc ze nic z tego nie wyciągną.
Tak na marginesie dodam ze za BC posadę trenera zmienialiśmy
23 razy wiec z tą swobodą dla sztabu treneskiego był bym bardzo ostrożny. JW i BC to taki sam typ, z tym że jeden to " cisza przed burza" a drugi " ratuj się kto może"
Na tym zakończmy... narka.