Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2012, 23:32
milosz
Ostatni moj post skierowany do Ciebie (prosze admina aby go nie kasowal)

Cytat:
Nic nie zaczynamy, bo w niczym nie masz racji .
Wiem że jesteś wyjątkowo kłótliwym użytkownikiem i u wielu masz ignora, w sumie sie nie dziwię. Masz jakiś problem sam z sobą, ogarnij sie bo to się może pogłębić.
Albo robisz sobie jaja, albo... naprawde cos nie tak z toba. Kazdy twoj post jest taki sam. Ty nie potrafisz prowadzic dyskusji. Nie potrafisz. Jesli inny uzytkownik ma inne zdanie, to albo dopisujesz mu slowa ktorych nie powiedzial i z tym "stworzonym" uzytkownikiem dyskutujesz sobie, albo... zwyczajnie piszesz; jest tak i tak bo tak. Zadnych argumentow, nic. Jesli sa jakies klopotliwe kwestie to nie odpowiadasz, bo masz racje. Skoro nie mam racji, a ty masz, to dlaczego nie polozysz mojej koncepcji 2-3 mocnymi argumentami? Przeciw faktom sie nie dyskutuje. Dlaczego tego nie zrobisz? Bo ich nie masz? Bo nie potrafisz? I robisz tak zawsze. Jak dojdzie do momentu ze inny uzytkownik zada pytania na ktore nie mozesz dac odpowiedzi (bo rujnuje twoj wislacki gold age) to zwyczajnie nie odpowiadasz. Tak jak tym razem. Czy B.Cupial jako wlasciciel Wisly nie mial zadnych ambicji w stosunku do Europy? Chyba mial, nie? Nie mozna wiec powiedziec ze Wisla nie miala konkurencji... bo ja miala, w Europie. Tak wiec wypada zapytac; skoro ani LM, ani LE, nie sklonily B.C do budowy klubu na normlanych zasadach to... niby z jakiej racji mozna stwierdzic ze zrobi to Legia czy Polonia? Twierdzisz ze sie myle. Okej, nie jestem alfa i omega. Ale nie podales zadnego, absolutnie zadnego argumentu by obalic moja teze. Chociasz twierdzisz ze nie mam racji. Jedyne co byles w stanie napisac to; "W kraju Wisła konkurencji nie miała, dotarło ? Nie ? A to juz twój problem." Wypada wiec zapytac... czy branie udzialu w dyskusjach to nie za duza rzecz dla Ciebie?

P.S

Ignora mam u ludzi ktorzy twierdza ze nie mam racji, ze sie we wszystkim myle, ale ...nie potrafia racjonalnie, argumentami, wykazac ze moje tezy sa niewlasciwe. Mowiac krotko, ludzie ktorzy do bystrzakow nie naleza. To dobrze. Bardzo dobrze. Nie lubie gadac z kims kto mysli tak a nie inaczej i... nie wie dlaczego tak mysli
Odpowiedz cytując