Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2012, 22:57
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
milosz
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
no to zaczynamy
Nic nie zaczynamy, bo w niczym nie masz racji .
Wiem że jesteś wyjątkowo kłótliwym użytkownikiem i u wielu masz ignora, w sumie sie nie dziwię. Masz jakiś problem sam z sobą, ogarnij sie bo to się może pogłębić.

_____
Co do meritum sprawa jest prosta, dopóki Cupiał nie miał konkurencji na polskim rynku Wisła była Mistrzem Polski i miał zagwarantowane to o czym pisał :
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
, aby było o czymś ciekawym pogadać ze znajomymi lub spędzić na świeżym powietrzu sobotnie popołudnie. O i aby był powód aby pojechać sobie do Madrytu czy swego czasu Barcelony.
Teraz zaś sytuacja uległa zmianie (poprzez konkurencje na polskim rynku piłkarskim) i nic nie ma zagwarantowane, nie tylko Mistrzostwa Polski, ale nawet udziału w europejskich pucharach. To o czym pisze jest proste, ale wątpię żebyś coś zrozumiał, jeśli jeszcze raz mnie głupawo zaczepisz, to dołączę do długiej listy tych u których masz ignora, a dlaczego ? Bo nie potrafisz dyskutować, bo nie widzisz róznicy pomiędzy pyskowaniem a wymianą poglądów, żegnam i bez odbioru.

______
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce w przeszłości, ale jestem w stu procentach pewien, że u Zielińskiego taki temat nie istnieje. .
Byc może masz rację, ale w jakąś stało przemianę JW nie wierzę, choc w istocie w tym sezonie Polonia będzie poważnym konkurentem dla Wisły do gry w europejskich pucharach, bo Zieliński to dobry trener.
Ostatnio edytowane przez milosz : 11.01.2012 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując