Dariook napisał(a):

No dzieciaku, po 13 latach pasowało w końcu zatrudnić prawdziwego d.sportowego... poczekaj 15 lat i wtedy zobaczysz kogo zatrudniał będzie JW.
Porównujesz BC po 15 latach sterowania klubem do JW który bawi się w to od 3 lat. Idiotyzm.
Cupiał z 1997 kompletnie niczym się nie różni od JW 2012. Ten sam kierunek polityki, ten sam temperament, takie same argumenty.
Wizja idealnego JW tylko i wyłącznie narodziła sie w twoim łebku, bo nie widzę zeby ktoś o tym wspomniał.
|
Widać nie potrafisz czytać cudzych tekstów ze zrozumieniem, dzieckiem to Ja byłem w latach 70-tych, ale widac do ciebie nic nie dociera.
Porównuje zasady funkcjonowania, jednego prezesa który pozwala działać trenerom i dyr. sp. (czyli BC), z drugim który ingeruje we wszystko włącznie ze składem drużyny (JW), nie dostrzeganie tego jest właśnie idiotyzmem. Jak ktoś tych różnic nie dostrzega to sam wyklucza sie z rozmowy o Wiśle, żegnam, bo na prostackie inwektywy nie zamierzam odpowiadać.
wikink1 napisał(a):

|
Pozwólcie że do tej dyskusji dołożę swoje 3 grosze .Cupiał nie inwestował i nie wykładał własnych pieniędzy te pieniądze zostały pożyczone włącznie było tego jakieś 30 miliony z czego w skutek oprocentowania zrobiło się ok 90 milionów i warto skończyć z mitem dobrego WUJKA .Jaka jest sytuacja w Polonii nie wiem.
|
Taa, bo Cupiał to samo zło, oj poprzewracało sie wam w d...