milosz napisał(a):

Nie wierze...
....Naprawdę nie widać różnicy pomiędzy permanentna ingerencją w prace trenera, czy menago własnego klubu u JW, co niewątpliwie jest zwyczajnym szkodnictwem, a sytuacją komfortowej pracy trenerów i dyrektorów sportowych w Wiśle, ciężko mi sobie też wyobrazić aby Pan JW zatrudnił kogoś takiego jak Stan Valckx. JW dał sie juz poznać od strony takiej iż sukcesów to mieć nie będzie, bo tak nie funkcjonują prezesi normalnych klubów, ... oj widzę że szastanie pieniędzmi do niektórych przemawia ponad zdrowy rozsądek, .... porównywanie też kupowania piłkarzy przez BC na początku jego inwestycji w Wiśle do transferów JW to jednak juz szczyt ignorancji, otóż My, znaczy Wisłą kupowaliśmy naprawdę najlepszych, a nie gwiazdki jednego sezonu, a tam sezonu , rundy ! Pieniądze są ważne ale nie tylko one decydują o sukcesie, widać dla niektórych to zbyt trudne do pojęcia. Kasa to nie wszystko. Wojciechowski plus jego kasa to na dziś niewiele, gdyby zatrudnił Stana i nie ingerował w jego pracę i nie wtrącał się do pracy trenera, czyli gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem i to tyle bajek, drogie dzieci, o „idealnym” prezesie JW.
|
No dzieciaku, po 13 latach pasowało w końcu zatrudnić prawdziwego d.sportowego... poczekaj 15 lat i wtedy zobaczysz kogo zatrudniał będzie JW.
Porównujesz BC po 15 latach sterowania klubem do JW który bawi się w to od 3 lat. Idiotyzm.
Cupiał z 1997 kompletnie niczym się nie różni od JW 2012. Ten sam kierunek polityki, ten sam temperament, takie same argumenty.
Wizja idealnego JW tylko i wyłącznie narodziła sie w twoim łebku, bo nie widzę zeby ktoś o tym wspomniał.
milosz napisał(a):

Nie wierze...
BC to 8 tytułów MP, Ja zaś całe lata 80-te i większość 90-tych czekałem na te "paskudne czasy" Pana Cupiała, bo dla mnie to złota era WISŁY Kraków, ale co o tym mogą wiedzieć dzieci Tele-Foniki, ano nic. Dlatego im wybaczam wypisywane nonsensy.
|
Wiesz co jest twoim problemem ? ano to że kompletnie rozmywasz wątek dyskusji. Odnosisz się do tylko tobie wiadomych argumentów i bezlitośnie ciśniesz w klawiaturę każdą bezsensowną myśl.
Czy ktoś napisał że JW jest idealny? Czy ktoś napisał o sukcesach JW ? Czy ktoś podważył sukcesy Cupiała?
Ja tych zagadnień nie widzę wiec nie rozumiem dlaczego do nich się odnosisz. Dalsza dyskusja z tobą wydaje się bezowocna.
BC to 8 tytułów MP , złota era Wisły ? I ty nie jesteś dzieckiem TF ...