Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2012, 18:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No dobra, to czym się różnią poza tym, że Cupiał nie udziela wywiadów?
A no właśnie tym, że Wojciechowski pakuje w swój klub pieniądze. Oboje otaczają się "ekspertami" pokroju Kapki czy Rogali, oboje zwalniają w przypływie emocji, obu brak cierpliwości.

Czym różni się żenada przy zwolnieniu Maaskanta od akcji Wojciechowskiego? Zwolniliśmy trenera, ale tak naprawdę wciąż u nas pracuje, bo nie stać nas na odszkodowanie. No i żadnej koncepcji następcy nie było, bo Moskal jeszcze trzy tygodnie temu sam nie wiedział czy będzie trenował drużynę. Rozumiem, że to jest poważne zachowanie...

Ja byłbym jak najbardziej za taką wymianą, bo skoro nie może być normalnie, to niech przynajmniej będzie wesoło. I bogato.
Widzę że jako nieliczny dokładnie zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi.

milosz napisał(a):Wyświetl post
Głupota czy sabotaż, autora tekstu !?

No tak JW to ma same sukcesy, a BC to ich nie ma w ogóle (bo jeden otacza się dyletantami i sam ustala skład drużyny, a drugi potrafi zatrudniać fachowców i nie ingeruje w ich pracę, ot drobna różnica, widać niezauważalna dla inteligentnych inaczej).

Hmm gdyby głupota mogła fruwać niektórzy użytkownicy tego forum dołączyliby do krakowskich gołębi, wymienić BC na JW...taa, ... .
Nie dość że nie rozumiesz pewnych rzeczy (czytając twoje przemyślenia jestem skory ci to wybaczyc) to jeszcze zabierasz głos!
Skoro jesteś tak inteligentny to domniemam na pewno krótki stażem na R22. Innej możliwości nie ma, żeby nie pamiętać poczynań "złotego" BC.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.01.2012 o godz. 18:20.
Odpowiedz cytując