Arapaho napisał(a):

Dziecko nie potrafisz podać żadnego argumentu tylko jedziesz marną, tandetną szyderą
p.s.Jak tam oskarżenia Macierewiczaii jego procesy.Dostałes strzała dowodami , udowodniłem ci że gó...o wiesz to siedzisz na ten temat cicho, i zmieniasz temat próbując atakować Drozda bzurnymi zaczepkami
|
Tylko nie marną i nie tandetną . Pojechałeś mi dowodami, że nie wiem co

Po co mam z Tobą dyskutować jak Ty tak jak i Drozd i tak wiesz swoje
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):

|
więc pytam jeszcze raz, skoro nie zrozumiałeś - komu swoje zdanie Macierewicz NARZUCA?
|
Tym którzy mają go nieszczęście słuchać
AS82 napisał(a):

Pisowcy już żyją 4 lata w państwie totalitarnym a włos im z głowy nie spadł .Objawy totalitaryzmu ,to to ,że np. na Onecie nie dali ani jednej informacji o konferencji Ziobry i Kurskiego dotyczącego ich planów politycznych.
Tymczasem na Ukrainie Tymoszenko zamkli do więzienia i dziś media podają ,że powoli się wykańcza i może niebawem umrzeć z "powodów zdrowotnych". Tego jakoś nikt nie widzi , emocje są wokół "śmierdzących pierdów Macierewicza" dot. Smoleńska i jego hipotez na temat zwalczania opozycji w Polsce . Natomiast tam (w Ukrainie) gdzie realnie opozycje polityczna ,wykańcza sie na podstawie "wyroku Sadowego" to sie nikt nawet słowem nei zajaknie.
|
Przeginasz, zobacz jak się u nas opozycje gnębi, każdy kto coś powie złego na przebrzydły reżim jest prześladowany, zobacz jak TV Trwam prześladują, a Gazetę Polską, Jarosława, czy Antoniego, przecież to męczennicy, a jeszcze te przebrzydłe media ich gnębią ośmielając się cytować ich słowa, a masz też pierwszego więźnia politycznego II RP błogosławionego Starucha.